Odp: pogadajmy sobie cz. III
eh...odrzucono moją aplikacje do aresztu śledczego. moje poczucie własnej wartosci legło w gruzach. zaczynam sie obawiac ze moje marzenia sa zbyt gornoloitne by moc je spełnic...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Działając od 10 lat, zapewniamy wysokiej klasy leczenie rozmaitych zaburzeń psychicznych.
Więcej informacji na stronie.Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eh...odrzucono moją aplikacje do aresztu śledczego. moje poczucie własnej wartosci legło w gruzach. zaczynam sie obawiac ze moje marzenia sa zbyt gornoloitne by moc je spełnic...
wiem ze to zabrzmi sztampowo, ale nie sprobuj sie nie przejmowac i probuj dalej. nie tu to gdzie indziej
w moim regionie jest tylko 1 areszt gdzie przyjmuja kobiety. własnie w tym 1 mnie nie chca:/
widac trzeba zweryfikowac swoje plany zyciowe...i tak wszyscy mowia ze sie nie nadaje
chcesz tam byc terapeutką?
poki co straznikiem. po studiach wychowawca
połączyłam działy "o wszystkim i o niczym" i "chcę pogadać" w jeden dział, bo myśle, że nie ma sensu tworzyc sztucznie dwoch kategorii, keidy każda spełnia mniej więcej tę samą funkcję. cyz ktos ma cos przeciwko?:D
Jestem Za
Wesolych swiat! ![]()
W Nowym Roku Życze sobie oraz Wam Kochane żebyśmy pokonywały swoje słabości pomimo wszysko i szły do przodu oby ten rok był lepszy od tego co się skończył:)
szczesliwego! ![]()
Chcialabym moc z kims pogadac. Tak po prostu. Tylko nie wiem jak zaczac.
napisz może co się z tobą dzieje?
Hej ... odgrzebałam sobie dziś w ulubionych stronkach literaturę grozy, a ściślej mówiąc prozę H.P. Lovecrafta. Jeśli ktoś jest zainteresowany dobrą literaturą w formach PDF ( jak to mawiają damowy e- book) lub lubi czytać na komputerze to zapraszam:
Matylda, odpowiem ci tu, zeby nie robic smietnika na reszcie forum ![]()
Myślę, że nie ma za bardzo co owijać w bawełnę, powiedz to prosto z mostu. Że pewnych rzeczy nie możesz robić ze względu na padaczkę, możesz to potwierdzić jakimś zaświadczeniem lekarskim, o ile szef bedzie tego wymagał. Myślę, że to nie będzie duży problem. No chyba, że ta praca skupia się właśnie na tym, czego nie możesz ![]()
A to jest jakas fizyczna praca?
Mia, jak żyjesz, co u ciebie?
Nie Agnieszko jest to typowa praca biurowa plus wyjścia w terenczyli praca pracownika socjalnego.
W takim razie chyba nie powinnaś mieć z tego powodu problemów.
Powiedz o tym normalnie, prosto z mostu.
wyświetla wam się poprawna godzina na forum?
godzine wczesniej. chyba inna strefa czasowa
bronie sie jutro o 9 rano!!! trzymajcie prosze kciuki ![]()
powodzenia!!!
trzymam kciuki ![]()
dawaj potem znac jak poszło!!
obroniłam sie na 5!!!!!!
komentarz recenzenta po egzaminie- bezcenny :" Pani od anoreksji pojdzie teraz dokonczyc ciasto ktorego nie dalismy rady zjesc" ![]()
aaaaaaaaaaa super!!!!!!! GRATULUJE
to jestes teraz dyplomowana terapeutką?
mozesz teraz odpisywać w dziale "zapytaj specjaliste" ![]()
terapeutka zajeciowa jestem dyplomowana od 3 lat. teraz jestem pedagogiem resocjalizacyjnym;)
aaa to sorry. faktycznie coś mi się poplątało. to był licencjat?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź