1

Temat: samoradzenie z ED

Jak sobie radzicie z samoakceptacja z ED?jak z reakcja innych ludzi?Ja dzis spotkalam sie z uwagami obcych ludzi na miescie,o anorektyczka poszla...jak ona wyglada... .Niezrozumienie,czuje sie tragicznie:(((

2

Odp: samoradzenie z ED

Zaakceptowanie siebie to cięzka praca, pogadaj o tym z terapeutą, bo raczej nie poradzisz sobie z tym sama

"Ludzkie istnienie musi być pewnego rodzaju błędem."

3

Zupelnie sobie nie radze z Ed....probuje trzymac sie jadlospisu ktory dostalam,ale wymiotuje po wszystkim...po 4-5razy dziennie...bylam u terapeutki ale boje sie przed nia do tego przyznac...nie potrafie zaakcetowac tych kcal...tluszczy i innych,z jednej strony chce byc zdrowa,a z drugiej nie potrafie.A nie chce wyladowac w zamknieciu... .Moze ktos ma sposoby j te cos zaakceptowac po wrzuceniu w siebie?widze tylko jedno wyjscie.... .Mysli s mnie mecza....

4

agama napisał/a:

Zupelnie sobie nie radze z Ed....probuje trzymac sie jadlospisu ktory dostalam,ale wymiotuje po wszystkim...po 4-5razy dziennie...bylam u terapeutki ale boje sie przed nia do tego przyznac...nie potrafie zaakcetowac tych kcal...tluszczy i innych,z jednej strony chce byc zdrowa,a z drugiej nie potrafie.A nie chce wyladowac w zamknieciu... .Moze ktos ma sposoby j te cos zaakceptowac po wrzuceniu w siebie?widze tylko jedno wyjscie.... .Mysli s mnie mecza....

Nie martw się to jest  do załatwienia
Jeżeli interesuje cię skuteczna terapia to  na pisz         blustratos@wp.pl