101

Odp: Aika

Sesja zaliczona ...

102

gratuluje smile czyli wakacje?

"Ludzkie istnienie musi być pewnego rodzaju błędem."

103

A no można tak powiedzieć ... wyjeżdżam 11-stego.

104

Biorę udział w konkursie fotograficznym, ale jak znam życie nie uda mi się wygrać tej fajnej nagrody ;(

105

a co to za konkurs? ;> moze ci zrobie konkurencje  lol
masz gdzieś swoje zdjęcia? smile

106

http://www.facebook.com/WinmarFB?filter=3 - na tablicy pod zdjęciem jakie dodałam kliknij lubię to ...

to jest takie zdjęcie dziewczynek co się bawią w fontannie, generalnie wygrana by była dla mnie ważna, ale  ja zwykle nie wygrywam w konkursach.

107

nie mam tam konta i nie moge kliknąc  hmm  ale zdjecie fajne smile

108

Byłam we Francji na wakacjach, było znośnie ( po za namawianiem mnie na chodzenie na plaże lub/i wieczorem na dyskotekę).

A teraz co ? Szara jakże nudna i polska rzeczywistość i oczywiście musiało mi się przypałętać jakieś cholerstwo w postaci zapalenia jajników, boli jak jasna cholera, jestem na prochach, ledwie kontaktuje i mam wrażenie, że zaraz wybuchnę to z bólu to z furii jaka we mnie rośnie.

Po za tym niedługo moje urodziny i jak co roku rodzice chcą mnie na siłę uszczęśliwić, teraz kombinują mi jakiś obóz windsurfingowy, a mnie szlag trafia.

109

Jak się okazało to nie jajniki, wczoraj zostałam zbadana wzdłuż i wszerz. Przy czym podczas usg okazało się, że mam jak na swój wiek zbyt przekrwione jelito i muszę zmienić dotychczasowe nawyki żywieniowe ... czyli 0 Pora, za co będę ubolewać. Codziennie muszę pić kefiry, co jakiś czas siemię lniane, szlag by to.

110

Jak to się dzieje, że niby mam wokół wszystko dom, przyjaciół, zdrowie, na kasę też nie narzekam, a mimo to czuje się nieszczęśliwa. Coraz częściej mam wrażenie, że nic w moim życiu się nie zmienia na lepsze i tylko idę ku zagładzie, która w najlepszym wypadku skończy się palnięciem sobie w łeb.

Coraz większej rzeszy moich znajomych wydaje się, że przyczyną owego stanu jest to, że nikogo nie mam, że nie umiem sobie znaleźć faceta lub kobiety. A prawda jest taka, że ja nawet nie szukam, bo wiem, że nie znajdę kogoś kto mnie zrozumie. Z dnia na dzień tracę chęć i wiarę w to, że kiedykolwiek będę kogoś mieć, a to boli i to cholernie.

111

Do dupy ... ten okres całkowicie mi rozwala humor.

112

Bez jaj niebawem moja cierpliwość się skończy. Generalnie nie znoszę silenia się na uprzejmość, gdy ktoś to totalnie zlewa ... mam ochotę powiedzieć tej lasce, że mi strasznie działa na nerwy, ale znów dostanę bana na tamtym forum ;/

113

Jutro zaczynam praktyki. Boje się jak cholera, bo to gimnazjum, w dodatku wymiotuje średnio co 10 minut i na nic przekonywania, że będzie dobrze. Ja tak mam, kontakt z nowymi osobami jest dla mnie cholernie stresujący, mam wrażenie, że stąpam bo cienkim lodzie i że zaraz chrupnie ten lód i wpadnę do zimnej wody.

Skoro teraz  się boje w sprawach całkiem prostych i bez konsekwencji, to co będzie jak przyjdzie mi szukać pracy, wtedy to się zaczną jazdy.

114

postaw pare jedynek, to oni będą sie bać ciebie  big_smile

115

Niestety jako praktykant nie mogę stawiać ocen, ale przyznam Agnieszko, że taka wizja byłaby  cudowna big_smile

116